Nerūdijančio plieno
Nerūdijančio plieno

Ką reikia žinoti apie nerūdijančio plieno plautuves?

Plienas yra viena iš labiausiai naudojamų metalo medžiagų buitinių produktų gamybai. Nerūdijantis plienas ypač populiarus gaminant įvairias kriaukles. Šios medžiagos plautuvės mėgstamos tų žmonių, kurie daro renovaciją namuose. Jeigu sena plautuvė buvo iš nerūdijančio plieno, ją nėra sunku pakeisti nauja. Vonia Jums internetinė parduotuvė yra visada pasiruošusi padėti Jums ir atsakyti į visus reikiamus klausimus. 

Ši internetinė parduotuvė išsiskiria tuo, kad yra ypač platus pasirinkimas. Vonia Jums puslapyje galite sugrupuoti nerūdijančio plieno kriaukles pagal gamintojus. Didelis prekių pasirinkimas leidžia rinktis ne tik iš skirtingų gamintojų, bet ir pagal kainas, kurios prieinamos kiekvienam. Atsinaujinti arba įsirengti virtuvę nėra pigu, todėl reikia labai atidžiai ir rinktis prekes, kurios ne tik ilgai tarnautų, bet ir būtų priderintos prie interjero. Vonia Jums aptarnavimo specialistai padės jums atsakydami į visus klausimus tiek el.paštu, tiek pokalbiu telefonu. 

Kokios yra pagrindinės nerūdijančio plieno plautuvės virtuvei savybės?

Šio metalo gaminamos kriauklės yra dažniausiai perkama prekė. Šios kriauklės populiarios dėl to, kad kaina atitinka kokybę, o pagrindinės savybės yra šios:

·    Ilgaamžiškumas – iš nerūdijančio plieno pagamintos plautuvės ilgus metus išlaiko pirminę išvaizdą, nesiformuoja rūdys ir kriauklė atrodo kaip nauja.

·    Higiena – šio metalo gaminius yra lengva prižiūrėti, ant jų nesikaupia nuosėdos. Kriauklę lengva plauti, o pats metalas atlaiko didelį kiekį vandens be jokių deformacijų.

Įsigijus plautuvę nerūdijančio plieno jūs investuosite į savo buitį. Tai yra itin ekonomiška prekė, kadangi net ir nebrangios kriauklės jums tarnaus labai ilgą laiką. Kaina didės jei rinksitės plautuvę su dviem ar trimis skyriais, taip pat jeigu norėsite išskirtinio dizaino. Vonia Jums parduotuvėje rasite pačias įvairiausias prekes, kurios tikrai patenkins jūsų norus.

Kaip išsirinkti plautuvę namams?

Tarp ypač plataus nerūdijančio plieno plautuvių pasirinkimo neretai žmonės pasimeta ir nežino kaip išsirinkti tą vienintelę plautuvę, labiausiai tinkančią jų virtuvei. Patarimas būtų pradėti nuo kriauklės dydžio. Jeigu keičiate seną kriauklę į naują, rekomenduojama imti tokio paties dydžio, nes taip bus lengviau ją sumontuoti, o ir Jūs jau esate pripratę prie senos kriauklės formos. Jeigu įsirenginėjate naują virtuvės komplektą, rekomenduojame spalvą priderinti bent jau prie dujinės ar elektrinės plytelės arba spintelės, kad bendrame vaizde kriauklė virtuvėje nebūtų pagrindinis interjero akcentas.

Kur įsigyti nerūdijančio plieno kriaukles Vilniuje?

Jeigu įvairias kriaukles ir kitus produktus norite apžiūrėti gyvai, o ne tik internetinėje parduotuvėje, jūs esate kviečiami į Vonia Jums esančias parduotuves Vilniuje, Kalvarijų g. 125 ir Savanorių 176. Šiose parduotuvėse jūsų lauks klientų aptarnavimo specialistai, kurie tikrai padės jums išsirinkti norimą produktą. Įdomu tai, kad parduotuvėse yra ir pramoninės nerūdijančio plieno kriauklės. Šios plautuvės perkamos dideliais kiekiais ir naudojamos didelėse patalpose. Dizainas jų nebūna išskirtinis, tačiau kainos ir kokybės santykis yra puikus. 

Jeigu nuspręsite pirkti prekę internetu ir kils klausimų darant užsakymą, visada galite susisiekti su aptarnavimo personalu telefonu bei el.paštu. Prekes galite įsigyti kelių mygtukų paspaudimu. Įsidėję prekę į krepšelį, galėsite sumokėti pasinaudodami savo elektronine bankininkyste. Prekės bus pristatytos Vonia Jums kurjerio visoje Lietuvoje, o pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio ir svyruoja apie 4 eurus. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad jeigu jums įsigyta prekė netiks arba dėl tam tikrų priežasčių persigalvosite – prekes galima grąžinti per 14 dienų. Todėl jeigu dvejojate ir neįsivaizduojate kaip plautuvė nerūdijančio plieno atrodys Jūsų virtuvėje – užsisakykite ją į namus, apžiūrėkite ir priimkite galutinį sprendimą.

Nerūdijančio plieno 

puslapyje
Rodoma 25 - 36 iš 48 dalykų

Nerūdijančio plieno