Dušo kabinos
Dušo kabinos

Geriausios dušo kabinos internetu, kiekvieno skoniui ir kišenei

Daugelis norėdami sutaupyti ir iš praktinių sumetimų renkasi dušo kabinas, o ne vonias. Neblogas pasirinkimas yra  dušo kabinos pagal užsakymą, nes tada viskas pritaikoma pagal Jūsų poreikius, bet tenka vykti į parduotuvę ar saloną ir rinktis ten siūlomas dušo kabinas. Kitas patogus būdas dušo kabiną pirkti internetu. Taip sutaupomi pinigai ir Jūsų brangus laikas. 

Dušo kabina tai terminas apibūdinantis dušo sieneles, kurios yra montuojamos į kampą arba kitą ertmę iki kurios atvestas vanduo ir yra galimybė nubėgti vandeniui.

Kokią dušo kabiną pirkti ir neapsirikti

Dušo kabinoms tapus neatsiejama vonios kambario dalimi ne tik individualiuose namuose, bet ir butuose, pardavėjai dažnai skelbia dušo kabinos išpardavimas. Kaip neapsirikti ir susigundžius žemesne kaina nenusipirkti daikto, kuris stovės ilgus metus Jūsų vonioje ir bus nepatogus naudotis. Dažnai madas diktuoja pigu lt dušo kabinos, bet siūlytume įvertinti pagrindinius galimus variantus, o tik paskui priimti galutinį sprendimą, kuris įtakos Jūsų komfortą namuose daugeliui metų. 

Dušo kabinų rūšys:

Dažnai siūloma įsirengti dušo kabiną su padėklu.Toks variantas reikalauja mažiau darbo ir siūlytinas senos statybos pastatuose, kur nuotekos išvestos netoli sienos. Tokia dušo kabina reikalauja daugiau priežiūros. 

Dabar populiaresnės dušo kabinos be padėklo. Tačiau tokiu atveju į grindis teks įleisti trapą, padaryti pakankamą grindų nuolidį, kad vanduo nepasklistų po vonios kambarį, o subėgtų į trapą. Šiuo atveju pries klojant grindų plytele būtina grindis padengti hidroizoliacijos sluoksniu. Tokį dušą lengviau valyti, atkrinta investicijos į padėklą. Taip pat galvojant apie ateitį reikia atsižvelgti į tai, jog nereikės investuoti į dušo padėklo pakeitimą. Geresnis vandens pralaidumas.

Dušo sienelių savybės:

Kad išsimaudžius nereikėtų valyti stiklo - viena iš didžiausių klaidų, kurias daro pirkėjai, tai nusiperka dušo kabiną ir nepagalvoja apie jos valymą. Reikia, kad sienelės būtų padengtos nanoglass technologija. Ši apsauga neleidžia ant paviršiaus kauptis nešvarumams ir kalkių nuosėdoms. Toks paviršius atsparus ir mechaniniams įbrėžimams, nesikaupia riebalų junginiai.

Dušo sienelių matmenys ir forma - dažnai sienutėms iki vieno metro siūlomos atveriamos durelės. Siauroms nišoms durelės gaminamos iš trijų segmentų. Platesnės sienutės gaminamos ir su slankiosiomis durelėmis, ir su atsidarančiomis. Praktiškesnė yra sienutė su atsidarančiomis durelėmis, nes ją lengviau prižiūrėti, tačiau slankiosios yra elegantiškesnės bei patogesnės, tačiau tuo pačiu ir brangesnės.

Į ką atsižvelgti renkantis dušo kabiną

Įvertinkite vonios kambario dydį. Nepamirškite vietos patogiam priėjimui;

Įvertinkite dušo kabinos aukštį, kad Jūsų lubos nebūtų žemesnės už kabinos aukštį;

Pasirinkite tinkamiausią formą. Galimos penkiakampės, pusapvalės arba dušo durys ir sienelės;

Durų varstymo tipa. Įvertinkite savo vonios kambario erdvę;

Patikrinkite ar durelės įmontuotos reikiamojoe pusėje;

Apgalvokite koks stiklo tipas Jums yra priimtiniausia. Skaidrus stiklas suteiks erdvumo pojūtį, o matinis praturtins interjerą;

Įvertinkite priežiūros paprastumą;

Pagalvokite ar Jums reikia dušo padėklo;

Apgalvokite Jūsų asmeninius poreikius - galbūt turite vaikų ir aukštesnis dušo padėklas Jums atstos nedidelę vonią;

Pamąstykite apie galimas papildomas funkcijas.

Dušo kabinos kaina, atitinkanti kokybę tiesiai iš profesionalų rankų

Jei jau turite viziją kaip turėtų atrodyti Jūsų kabina arba atvirkščiai, pasimetėte dušo kabinų gausybėje, bet kuriuo atveju verta pasikonsultuoti su profesionalais. Kurie gali Jums atskleisti dar daugiau svarbios informacijos. Tuo pačiu dažnai dušo kabinos akcija specializuotuose parduotuvėse internete gali Jus sužavėti. Voniajums specialistai yra tikri profesionalai šioje srityje, bet kada pasiruošę Jums padėti. Galite visada kreiptis telefonu Tel. +370 656 85153; +370 656 38445, arba el. Paštu. evadyba@vandensratas.lt. Ir tai dar ne viskas, pasinaudoję specialistų patarimais ir nusipirkę dušo kabiną galite pasinaudoti specialiomis pristatymo sąlygomis, kurios tikrai yra vertos Jūsų dėmesio.

Dušo kabinos 

Dušo kabinos